Tema: Košarka
View Single Post
Staro 15.06.2021., 10:28   #5303
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor keyser_s()ze Pregled postova
Malo mi je neobično da ste svi otpisali Clipperse. Nakon jučerašnje utakmice meni sve smrdi da bi Ballmer (Steve, jelti) mogao skakati i divljati na njihovu pobjedu u finalu kao na predstavljanju windows-a 95. Kawhi je i Toronto uspio pogurati do prstena....

Za malo mlađe koji ne znaju o čemu je riječ:
https://www.youtube.com/watch?v=I14b-C67EXY

Nisam ih otpisao uopće, pisao sam to malo više iznad, samo što ih ne volim pa navijam da ne prođu

Dojam je da su Clippersi napokon našli formulu, malo se bolje posložili. Prije je u ozbiljnim tekmama izgledalo da ništa ne štima, čak i kad bi Kawhi i PG pružili zajedno dobre partije gubili su, jer bi ostatak momčadi stajao i čekao da oni nešto naprave, nisu bili dobro organizirani. Sad to dosta bolje izgleda a realno imaju odličan roster. A Kawhi je i dalje najbolji 2way igrač lige po meni.

Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
baš to, taman sam za vikend izjavio slično - da mi je netko rekao da će Sunsi igrati finale zapada, rekao bih mu da je lud

u subotu i nedjelju bi taman mogle biti sve tri g7, prava košarka i nadam se u nama dobrim terminima.

Sunsi će se odmoriti pošteno, ovo im je povijesna prilika nakon godina i godina tankiranja, rebildanja, Bendera itd.

Mislim da nema koga Sunsi nisu iznenadili ove sezone, uključujući i njih