View Single Post
Staro 13.06.2021., 12:03   #4321
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
Čitati sa razumjevanjem kolega, napisao sam da sam prije par godina platio novi Teac oko 120, ne jučer. Možda sam se mogao vozit na drugi kraj grada u ADM za 10 kuna manje ali tako šta mi ne pada na pamet

@ c-shadow: Actually bi, s obzirom da imam Haf-Xa koji ima 6 5.25 bay-eva pa zasto da ne Airflow pa fleksibilnost mi je uvjek prioritet tako da ova nova staklena kucista "dont do it for me". Čak mi i p4 konda ima bocni intake, ja ne znam kako vi živite bez toga. Mene bi izludila cinjenica da mi grafa radi 5 stupnjeva toplije zato jer nemam bocni intake Imam i externog usb-jca naravno ali kad vec ima mjesta u kejsu zakaj ne... A prži se svašta, ali da, vecinom je retro stuff i više je stvar komocije/navike nego potrebe. Iako za tu lovu od 10-20 ojra kolko kosta solidni optikaner uopce ni ne razmišljam, dok god imam 5.25 bay na kucistu i sata slotova na maticnoj uvjek bude u kanti optika, po mojoj logici bolje da ju imam nego da ju nemam

@ Roy: Meni je ovo osobno jako zgodno. Taman sam krenuo slagati jucer slagati jedan "workbench rig" sa i3 na 2.9, procesori oko 3 gige su po meni jako zgodne podloge za neku XP gaming konficu Btw ako netko ima nekaj od bržih s1556 varijanti koje idu prema 3.5ghz i pustio bi za nekih 50tak kuna nek me cimne na PP, core count nebitan bitan je samo single core speed

Ah, nažalost imam djecje rođendane sljedeci vikend pa ništa od izleta za mene

Zadnje izmijenjeno od: Alien_200581. 13.06.2021. u 12:26.
Alien_200581 je offline   Reply With Quote