View Single Post
Staro 12.06.2021., 21:37   #4303
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Nije mint nit su low speed drajvovi, but BTC it is... Kak su se krenuli pojavljivati mislim da Trekkie može slobodno uz Adison složiti i najvecu HR BTC drive kolekciju

Par slika loot-a...

Raskopal sam one kante koje su bile u dolasku, "mobile_pirate_bay" konfa je u sebi skrivala tulca na 733, par capsa na ploči je isto prdnulo u fenjer i izrigalo iznutrice pa ce trebati replace, but hey, imam p1, p2 i p4 a sad i p3, zakaj ne Tj budem imao ako odlučim recapat ploču jednog dana haha. Uz to unutra su se skrivale MX440, SbLive!, mrežna, modem i hrpa drajvova od kojih je bil uštekan sam jedan. I jedan neuništivi Maxtor nema ni jedan bad sector i 99% sektora je u perfect stanju (ili bar tako tvrdi DiskGenius). Vanta-16 je iz jedne p4 kriminal netviste koja je isto nabubrila na sve strane pa ce vrlo vjerovatno cekati otpis s obzirom da imam atm 3-4 p4 konfe koje rade tako da... Vidjet cemo rekli su slijepci.

Također zalemio sam konacno onaj kondic sa one druge kartice od kolege C-shadow-a, so far kartica u biosu dela uredno i baca sliku budemo vidjeli kako ce se pokazat u windozama i hoce li preživjeti bencheve (kad složim konačno jednu pci-e testnu konfu ).

Također, FX5500 je brzinski ugrađen, sutra nglide testiranje i benchevi da vidimo kako ce se nositi sa 5700 i dali je viable za w98 nglide konfe ili ce biti naknap. To be continued...
Hvala na ponudi, ali za ovu generaciju BTC pogona nisam zagrijan ... ti pogoni su samo nosili njihovo ime (u vrijeme kad je pojam "BTC" značilo nešto drugo osim kriptovalute), tako da osim naljepnice nemaju apsolutno ništa zajedničkog sa starim pogonima.

Međutim, vidim nešto što bi me zanimalo, pa ti pošaljem PP sa više informacija

Edit
By the way, potpisujem što su dečki rekli ... ovo je Coppermine, ali je (čini se) matična kompatibilna sa Tualatinom. To jest, ako zamijeniš kondenzatore, ovo je katastrofa!
  Reply With Quote