View Single Post
Staro 10.06.2021., 15:35   #4287
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Edit: @ Trekkie: Ploču koja govori složi na stolu izvan kučišta jednog dana kad ju skrpaš, samo da vidimo kako to funkcionira u praksi i da cujes što ti ima za reci, mozda zna tajnu velike moci ili pitanje na koje je odgovor 42
Jednu P4B već imam, i priča mi već godinama

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Da to nije ni meni jasno, ja sam dobio dojam da je banshee onak... najgora opcija. Ono u stilu što je s3 virge 3d "decelerator" za 3d akceleratore, to je banshee za 3dfx. Mislim moguce i da sam krivo skužio
Godinama sam tražio Banshee i nisam pronalazio ništa... Slažem se sa napisanim, cijene su uvijek bile sulude, a nije mi jasno zašto.

Banshee je zapravo daleki rođak Voodoo3 serije. Ideja je bila kao da se Voodoo2 napravi u tandemu sa "2D" grafikom, i sve zajedno napravi na AGP platformi ... baš kao Rush, osim što je ova bila isključivo PCI.

U praksi nažalost, Banshee se baš i nije pokazala dobro. Relativno loše performanse, i vidljivo gubi u odnosu na Voodoo2 SLI ili Voodoo3. Definitivno vrijedi (i drži vrijednost godinama) ali nije idealna platforma za retro gaming ... 3dfx je znao i mogao bolje!
  Reply With Quote