View Single Post
Staro 10.06.2021., 14:27   #4284
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor stef Pregled postova
Biddam od jučer, pa ako je nekom uber-zanimljivo mogu odbit. BTW, vidim je lik iz Zaboka.
Vidio i passao, sretno sa bidanjem

Meni je upravo stigla "brand new" FX5500 pa budemo vidjeli kako ce se pokazati umjesto FX5700 i VS nglide. Malo me oprala neka gužva pa slekam sa forumom i svime, ali očekujte neke krace dojmove kroz par dana. Narucio sam jednu cisto jer me Phil zaintrigirao sa svojim videom o tim karticama jer nisu skupe, ima ih na lopate i radi se ipak o novoj kartici. Ova moja čak i miriši po novoj kartici

A pokupio sam jutros i od frenda one kompove "sa tavana" pa budem i njih raskopal da vidim kakve iznutrice skrivaju uz one silne prže Neki dan sam također raskopal jedan komp "iz garaže" od tog istog frenda koji mi je vec davno prije frknuo, u kojem sam našao 1TB barakudu sa perfect healthom, s1156 maticnu sa pcie slotom i i3jkicu tako da imam dobra iskustva sa njegovim kantama so far

Btw i mene zanima kako bude to išlo nakon 1.7 pa ko bude imao kakvih veselih angdota sa carinom neka podjeli Više me brine HP i njihovi "manipulativni izmišljeni troškovi carinjenja i ostalih gluparija" koje bi mogli krenut nabijat nego 25% price increase, cak i sa tih 25% gro stvari je i dalje povoljnije nego tu ili ih tu uopce ni nema. Btw kad smo vec kod toga, 5500 je stigla iz kine, narucena sa Alija ali na paketu je druga naljepnica prekeljena preko prve (vjerovatno one sa kineskom adresom sendera) i adresa slanja je neka lijeva adresa iz Nizozemske tako da cini mi se da su kinezi vec krenuli sa zaobilaženjem tih novih pravila i procedura I def nije EU skladište u pitanju jer je paket poslan pred cca mjesec i pol i trackam ga još od kine. Kako god mislim da ce kinezi vrlo brzo doskociti novim mjerama, posebno kad im promet padne sad sljedecih par mjeseci kad budu svi opreznije kupovali dok se ne vidi kako sve to klapa u praksi...

Edit: @ Trekkie: Ploču koja govori složi na stolu izvan kučišta jednog dana kad ju skrpaš, samo da vidimo kako to funkcionira u praksi i da cujes što ti ima za reci, mozda zna tajnu velike moci ili pitanje na koje je odgovor 42

Zadnje izmijenjeno od: Alien_200581. 10.06.2021. u 14:43.
Alien_200581 je offline   Reply With Quote