Kupujen sad televiziju,tribala bi mi preporuka.Triba mi velicina ekrana 165 cm.Kvaliteta zvucnika na samoj televiziji mi nije bitna,jer cu spojit zvuk priko audio video prijemnika(Dolby Atmos 5.1.4 konfiguracija zvucnika).Gledacu tv program sa ultra hd satelitskog prijemnika(vecinon nogometne utakmice,zato mi je bitno da ima sta manje zamucivanja pri pokretnoj slici),igrat igre sa osobnog kompjutera(Nvidia graficka kartica) i gledat filmove priko ultra hd blu-ray prijemnika.Triba mi da televizija podrzava izmjenjivu frekvenciju osvjezavanja slike,"Dynamic HDR",Dolby Vision,HDR 10
+,HDR,Hybrid log-gamma,nacin rada u niskoj latenciji,"Quick Media Switching","Quick Frame Transport","Enhanced Audio Return Channel".Mogu platit najvise 25000 kn.Ako televizija ne podrzava HDR 10+ i Dolby Vision u isto vrime onda cu kupit televiziju sa Dolby Vision podrskon.Ako su izasli u prodaju modeli za 2021 godinu volija bi kupit neki od tih modela.Triba mi ultra hd rezolucija,8k rezolucija samo ako ima takvih modela do 25000 kn cijene.Kupovacu u ducanu iz Hrvatske.