Citiraj:
Autor Disco
Malo čudno za težinu, i ja bi rekao da je ovo najteže što se trenutno nudi po opisu.
A što se tiče item managmenta i animacija vrata/stepenica i ostalog....pa to je dio RE svijeta, uključujući i tenk kontrole.
Otprilike kao da napišeš da te kod Sensible Soccera živciraju sitni likovi... 
|
Prešao sam i RE 2 i 4, ako je bitno i Silent Hill 1-4, ali niti jedna nije imala ovakav inventory. 6 slotova je jednostavno premalo. Inventory se u dvojci može nadograđivati, a četvorka je imala puno veći. U ovome na samome početku ostao sam bez metaka i još sam uz to imao par pokupljenih predmeta i healthova, dođem do municije i ovaj je ne može skupiti jer je inventory prepun. A tad još nisan ni našao lokaciju item boxa. Pa se ti snađi. I čitam sad da ako se igra sa Jill da se onda ima 2 slota veći inventory i da kod nje ima i grenade launcher
Citiraj:
Autor IHrvojeI
Pročitaj ponovno ��. Pita te kako ti se sviđaju prijašnje igre pa ako staviš da su ti bile teške onda ti ovaj mi olakša igru a ako staviš da su ti bile lagane onda ti mali poveća težinu... Nisam igrao ali barem ja to tako shvaćam.
|
Kad se ide na New game plus (Once again opcija) onda ponudi normalni izbor težina. Ma bzvz, koliko sati sam utukao u igru, sve detaljno istražio i na kraju saznaš da si igro na easy