View Single Post
Staro 07.06.2021., 13:39   #5869
Old.machine
Premium
Moj komp

Old.machine's Avatar

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Malo čudno za težinu, i ja bi rekao da je ovo najteže što se trenutno nudi po opisu.
A što se tiče item managmenta i animacija vrata/stepenica i ostalog....pa to je dio RE svijeta, uključujući i tenk kontrole.
Otprilike kao da napišeš da te kod Sensible Soccera živciraju sitni likovi...
Prešao sam i RE 2 i 4, ako je bitno i Silent Hill 1-4, ali niti jedna nije imala ovakav inventory. 6 slotova je jednostavno premalo. Inventory se u dvojci može nadograđivati, a četvorka je imala puno veći. U ovome na samome početku ostao sam bez metaka i još sam uz to imao par pokupljenih predmeta i healthova, dođem do municije i ovaj je ne može skupiti jer je inventory prepun. A tad još nisan ni našao lokaciju item boxa. Pa se ti snađi. I čitam sad da ako se igra sa Jill da se onda ima 2 slota veći inventory i da kod nje ima i grenade launcher

Citiraj:
Autor IHrvojeI Pregled postova
Pročitaj ponovno ��. Pita te kako ti se sviđaju prijašnje igre pa ako staviš da su ti bile teške onda ti ovaj mi olakša igru a ako staviš da su ti bile lagane onda ti mali poveća težinu... Nisam igrao ali barem ja to tako shvaćam.
Kad se ide na New game plus (Once again opcija) onda ponudi normalni izbor težina. Ma bzvz, koliko sati sam utukao u igru, sve detaljno istražio i na kraju saznaš da si igro na easy
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	re.png‎
Views:	321
Size:	1.63 MB
ID:	23954  
Old.machine je offline   Reply With Quote