View Single Post
Staro 05.06.2021., 08:50   #14
smuchac
AMD Hammer
Moj komp

smuchac's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Da dignem temu malo. Primjetio sam jučer a vjerojatno je i od prije možda 7 mjesec dana. Na mobu imam,između ostalih,i username@net.hr. To mi je prvi mail u životu i koristim ga preko 20 godina za sve. Preko kompa ne idem često na freemail.net.hr ali odem ponekad,sigurno 30 puta na godinu. Inače mailove dobijam i na mob a slanje istih s moba nije moguće jer nemaju outgoing server koji se može podesiti van njihovog web mijesta da može slati mailove. Primanje dakle uredno prolazi na mobu. Anyway,nije mi to problem. Mailovi mi na mob više ne dolaze pa sam jučer sjeo za komp i pokušao se ulogirati al neće. Neuspravno korisničko ime ili lozinka. Odem na oporavak/zaboravljena lozinka i neće. Kaki nešto da nisam podesio sigurnosno pitanje ili alternativnu mail adresu a znam da jesam. Nadalje,pokušam li se registrirati nanovo s istim usernameom,kažu da je zauzet što znači da nije obrisan. U uvjetima korištenja piše da se acc briše nakon 100 dana neaktivnosti što kod mene nije slučaj. Eto,nasrao sam svašta sad ali mail mi ne radi. Ne vidim neki kontakt i podršku nigdje. Jesu prdli,jesu pogasili servere,jesu li u šumi.....?

Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk
smuchac je offline   Reply With Quote