View Single Post
Staro 02.06.2021., 21:40   #4217
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Nisam baš siguran da ste skužili najbolje moje nakane, dakle pričamo o DOS only konfi koja mooožda dobije win 3.11 u nekom trenutku ako mi se bude jako jako igrao Bermuda Syndrome

Stvari koje me konkretno "svrbe" su Blood1 i Shadow Warrior, za koje sumnjam da vizualno imaju ikakvog realnog benefita sa Voodoo karticom u odnosu na VESA modove, da ne govorimo o GOG-u koji je tu napravio dodatni effort i nafrljio potencijalne rezolucije debelo preko vanilla supported 800x600 VESA modova. I još su tu Descent 1 (sa unofficial 3dfx patchem koji nekima radi a nekima ne radi koliko čitam po netu) i Descent 2 koji navodno da stvarno i ima nekakav 3dfx patch i konkretni benefit u kvaliteti prikaza. Naravno sve to bi se vrtilo na DOS-u 6.22. I ofc stvari tipa Carmagedona, Archimedean Dynasty-a itd koje trenutno rade preko raznih emulatora, pa ako prorade i na DOS konfi super, ako ne koga briga, bitno da rade bar na jednoj konfi kak treba, ako rade na više njih to je samo neočekivani bonus.

Za sve ostale windows varijante tu je ekstenzivno testirani nglide koji stvarno vrti sve živo u podržanim i nepodržanim rezolucijama. 800x600 i 1024x768 mi djeluju smiješno sa opcijama koje su u ponudi sa nglide-om Sa njim sam stvarno kao što ste vidjeli natjerao sve da radi kako sam htio ili bolje nego sam mislio da može...

Tako da generalno stvarno low priority pecam neki V1 ako naleti za male pare, budem probao ovu gore navedenu 4-ku i sa V2 kad skompletiram trenutno raskopanu DOS konfu (dont ask ), ali čak i da rade obadvije na kraju ne budem puno plakao s obzirom da je uvjek bolje imati 2 voodoo grafe u kolekciji od jedne, pogotovo ako se nekaj upeca full povoljno
Alien_200581 je offline   Reply With Quote