Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.06.2021., 21:24   #55607
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor domina Pregled postova
Pa Mate je istaknuo vise puta da proizvode tehnoloska rjesenja za druge, a sportski el. auti su samo pokazatelj sto njihova tehnologija moze iliti marketing za tehnoloska rjesenja.
vi koji kenjate po njemu ocito niste pogledali jedan njegov intervju, al ste zato procitali stotine komentara.
Ne, neki od nas iz prve ruke znamo kak je to raditi nešto za Rimca, dok on priča da sve proizvodi sam in-house. Implementacije tih njegovih tzv. tehnoloških rješenja su dan-danas misterij.

Ne koristim društvene mreže, kamoli da čitam komentare njegovih plaćenih članaka, ali evo recimo jedan random video iz njegove itekako bogate kolekcije.

Priča majstor Mate na 02:10min dok prolazi uredima, eto vidite ovdje mi razvijamo svoja rješenja za autonomnu vožnju, da bi se onda na ekranu pokazalo testno vozilo, a u kadru ...
... ni više ni manje, nego dobar-stari VLC media player, a čemu to točno služi za AI autonomne algortime - nemam pojma.

Mada, lako za mene, tu je ipak riječ o meštru koji je prije nekoliko godina za C2 izjavil da već u ono vrijeme ima Level 4 autonomne vožnje.

Naposljetku bude plač uz popratni šok i vjevericu.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
The Exiled je online   Reply With Quote