View Single Post
Staro 02.06.2021., 14:04   #4208
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Gracias, tak sam to nekako i ja pohvatao. Dakle ukratko najbolji V1 je najjeftiniji V1

Ofc ako nije sumnjivo pre-pre-pre jeftin bez dobrog razloga, i prodaje ga sumnjivi lik u kaputu u nekom mračnom haustoru

Namjestio sam si par alertova na ebay-u pa budem bacao svoje "mreže" rekreativno po mutnom da vidim kaj bu isplivalo hehe
Inače, samo da znaš ... razlika između Voodoo1 i Voodoo2 koje imaš baš i nije toliko velika...

Naravno, V2 ima bolje performanse, ali za razliku od V3, V2 je (iz osobnog iskustva) backwards kompatibilna sa svim V1 igrama, bez potrebe za raznim zakrpama i posebnim driverima. Jednostavno bude podignula igru u 640x480, baš kao V1.

S druge strane, Voodoo3 je sasvim drugačija priča, i traži posebne drivere (od Voodoo1, ili V2) da bi uopće bila prepoznata kao Glide adapter. Naravno, ovdje govorimo samo o nekim igrama (Carmageddon, GTA, GTA London) iako je moguće da toga ima više. Uglavnom starije igre, iz vremena kad još nije bilo drugih Voodoo kartica, nego samo jedinica.
  Reply With Quote