Citiraj:
Autor Alien_200581
Gracias, tak sam to nekako i ja pohvatao. Dakle ukratko najbolji V1 je najjeftiniji V1
Ofc ako nije sumnjivo pre-pre-pre jeftin bez dobrog razloga, i prodaje ga sumnjivi lik u kaputu u nekom mračnom haustoru
Namjestio sam si par alertova na ebay-u pa budem bacao svoje "mreže" rekreativno po mutnom da vidim kaj bu isplivalo hehe
|
Inače, samo da znaš ... razlika između Voodoo1 i Voodoo2 koje imaš baš i nije toliko velika...
Naravno, V2 ima bolje performanse, ali za razliku od V3, V2 je (iz osobnog iskustva) backwards kompatibilna sa svim V1 igrama, bez potrebe za raznim zakrpama i posebnim driverima. Jednostavno bude podignula igru u 640x480, baš kao V1.
S druge strane, Voodoo3 je sasvim drugačija priča, i traži posebne drivere (od Voodoo1, ili V2) da bi uopće bila prepoznata kao Glide adapter. Naravno, ovdje govorimo samo o nekim igrama (Carmageddon, GTA, GTA London) iako je moguće da toga ima više. Uglavnom starije igre, iz vremena kad još nije bilo drugih Voodoo kartica, nego samo jedinica.