02.06.2021., 10:29
|
|
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Autor The Exiled
Gabre, pa u ovoj rečenici si zapravo samog sebe opisal, a od šrafcigera si bježal još kad si radil u Linksu, tak da nemoj molim te pričati pizdarije.
Ja za razliku od tebe iz prve ruke na temelju višegodišnjeg rada u firmi koja se bavi proizvodnjom za auto-industriju, znam da ovaj tvoj idol laže dok zine.
Da ne pričam kak nikad nije preuzel naručeno i proizvedeno, a kamoli da je platil, valjda mu nisu sjeli državni poticaji taj mjesec ili koji kurac.

|
True. Ne razumijem da ljudima jos uvijek nije jasno da Rimac zivi od patenata, odnosno intelektualnog vlasnistva, i to prilicno dobro. Cijela ova prica sa automobilima i ''proizvodnjom'' istih, je najbolji PR 21. stoljeca, i za to mu treba skinuti kapu.
Citiraj:
Autor Roy
Nego reci, jesi li napravio pretragu tih patenata koje drži firma Rimac automobili? Ja jesam i ima ih dva, BMS i hlađenje baterija. A sad ne drži me 100% za riječ ali trenutno koriste kupljeni BMS za Neveru.
Meni nije jasno da ljudi imaju računala i pristup internetu a ne koriste ih, naprimjer ovako:
Rimac Chooses Analog Devices to Enable Precision Battery Management in High Performance Electric Vehicles link
|
Takoder interneti: https://www.tportal.hr/biznis/clanak...20200811/print
''Iako je Rimčeva kompanija široj javnosti najpoznatija super brzim električnim automobilima, glavnina prihoda dolazi od prodaje tehnoloških rješenja i vitalnih dijelova za električne automobile (pogonski sklopovi, baterije, motori i sl.), čiji su kupci globalne kompanije poput Hyundaija, Kie, Porschea i Renaulta. Upravo poslovna suradnja i vlasnička povezanost s velikim imenima automobilske industrije omogućila je snažan organski rast i financijsku stabilnost Rimac automobila.''
Zadnje izmijenjeno od: HCS. 02.06.2021. u 11:23.
|
|
|