Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.06.2021., 10:29   #55300
HCS
Premijum
Moj komp

HCS's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Gabre, pa u ovoj rečenici si zapravo samog sebe opisal, a od šrafcigera si bježal još kad si radil u Linksu, tak da nemoj molim te pričati pizdarije.

Ja za razliku od tebe iz prve ruke na temelju višegodišnjeg rada u firmi koja se bavi proizvodnjom za auto-industriju, znam da ovaj tvoj idol laže dok zine.

Da ne pričam kak nikad nije preuzel naručeno i proizvedeno, a kamoli da je platil, valjda mu nisu sjeli državni poticaji taj mjesec ili koji kurac.
True. Ne razumijem da ljudima jos uvijek nije jasno da Rimac zivi od patenata, odnosno intelektualnog vlasnistva, i to prilicno dobro. Cijela ova prica sa automobilima i ''proizvodnjom'' istih, je najbolji PR 21. stoljeca, i za to mu treba skinuti kapu.

Citiraj:
Autor Roy Pregled postova
Nego reci, jesi li napravio pretragu tih patenata koje drži firma Rimac automobili? Ja jesam i ima ih dva, BMS i hlađenje baterija. A sad ne drži me 100% za riječ ali trenutno koriste kupljeni BMS za Neveru.

Meni nije jasno da ljudi imaju računala i pristup internetu a ne koriste ih, naprimjer ovako:

Rimac Chooses Analog Devices to Enable Precision Battery Management in High Performance Electric Vehicles link
Takoder interneti: https://www.tportal.hr/biznis/clanak...20200811/print

''Iako je Rimčeva kompanija široj javnosti najpoznatija super brzim električnim automobilima, glavnina prihoda dolazi od prodaje tehnoloških rješenja i vitalnih dijelova za električne automobile (pogonski sklopovi, baterije, motori i sl.), čiji su kupci globalne kompanije poput Hyundaija, Kie, Porschea i Renaulta. Upravo poslovna suradnja i vlasnička povezanost s velikim imenima automobilske industrije omogućila je snažan organski rast i financijsku stabilnost Rimac automobila.''

Zadnje izmijenjeno od: HCS. 02.06.2021. u 11:23.
HCS je offline   Reply With Quote