@ c-shadow : Slusao sam na netu za tu grafu i te releje i to mi zvuci skroz fora tbh. Ko i moja xonarica kad klikče u kučištu kod bootanja kompa. To mi je čak jedan od poželjnijih modela kad vrebam V1 po netu, interesira me to kliktanje.
@ Trekkie : A gle mi podijelimo tu povremeno i nekaj

Ali da... Možda u duhu zadrugarstva ponudim ključ za ključ V2 za V1 ali bum vidio jos, trenutno se odmara konzervirana u kutiji sa PCI-e dijelom kolekcije... Moram zapravo nanovo složit DOS konfu jer sam dobio neke ideje pa je to stalo u nekom trenu na pola puta jer su se cekali neki dijelovi od kineza, pa onda kad je došlo se sve nešto zagužvalo u privatnom i poslovnom aspektu tak da uopce nemam vremena za retro hw ni gaming ni niš, sva zabava mi se svela na sat vremena modanog morrowinda prije spavanja
A još ko za vraga svi mi daju zadnjih mjesec dana neki stari hw i sad to samo skladištim na tavan na b lokaciji i to sve ceka da uopce raskopam haube tim kucistima i da vidim kaj se krije unutra. Mislim nije da se bunim previše, ali postajem nervozan od svog tog neznanja i neizvjesnosti
Kaj se tice V1 i Voodoo konfi opcenite, ti si fakat to prodavao po full popularnim/prijateljskim cijenama, nema se kaj reč. Ali tad mi nije to bilo ni u planovima, veci prioritet je bio na desecima w98 naslova koje sam sklepal u međuvremenu

Tak da ovo je sad više onak tipa "sve kaj me zanimalo fakat radi u glideu ali kad vec imam DOS konfu zakaj ne upiknut još i Voodoo karticu za DOS da bude ultimativna DOS kanta", zgodna ideja ali nije top prioritet hehe. A i nemrem rec da nisam nikaj upecal, i dalje sam veoma zadovoljan sa onom slot1 transakcijom
Kaj se tiče target zvučnika, da, nisu moji bili ovakvi. Ovo je neki deluxe model haha, moji su bili onak pola velicine tih i full lagani, baš ono najveci treš koji se uvaljivao ekipi. Znaš kak je to išlo prije, daj malom neke zvucnike za komp uz konfu. Naravno kasnije skuzis da se da svasta spojit na komp ak si kreativan pa igraš diablo preko linije i slično ali u startu jbga, kaj ti znaš ko balonja. Ak kaže "stručnjak" u ducanu onda it must be true, ipak pise na kutiji "computer speakers" pa mora da su to neki posebni jel tak