Citiraj:
Autor Alien_200581
No no, možda da mi netko ponudi cjelu kutiju i sve... I to za neku bargain price možda bi se upecao pa da ju stavim na zid kao ukras. Ali to se definitivno ne bu desilo, 3dfx je ultra skup sport these days i samo bi neki luđak tak nekaj napravio posebno ak ima cjeli bundle kod sebe 
|
Da je po mojem, takve bi se stvari i događale... Previše se toga prodaje, a premalo dijeli. I da, smatram da sam potpuno objektivan za dati ovakvu izjavu, obzirom na količinu hardvera koju sam poklonio ovdje na forumu kroz zadnje dvije, tri godine.
Nedavna situacija ovdje na forumu sa onom matičnom pločom i kolegom koji ju je "poklanjao" je samo jedna od novog-nenormalnog, iako je činjenica da kako ekonomska situacija ide dolje, tako ljudi napuhuju cijene i manje daju za istu vrijednost (u odnosu na prije).
Citiraj:
Autor Alien_200581
(...) Ali s obzirom da sam i to riješio preko DOSBox-a, to su sad stvarno ono finese tipa "moram skinut sa auta 14" felge od soma eura i stavit identične takve 15" felge za 2 soma jer bude to napravilo silnu razliku u opčem dojmu (čitaj imam previše love i vremena hahaha) 
|
Hehe, što bi tek ja trebao reći, za količinu love ulupanu u moju opsesiju ... govorimo sad već o tisućama kn, a čini se da nisam još ni približno gotov

Svatko ima svoj porok, pa kad već ništa ne konzumiramo, pušimo ili pijemo, onda barem da trošimo na jednoroge, vradžbine i Adisone
Citiraj:
Autor Alien_200581
Možda ako nabasam negdje na neku kombinaciju za povoljnu V1 pa za DOS rig... Necu reci nikad ali trenutno nije visoko na listi prioriteta.
|
Šteta... Naravno, sad je blesavo govoriti jer sam sve prodao i podijelio, ali imao sam više Pentium 233 MMX konfi sa 3dfx Voodoo1 koje sam prodavao po cijeni od 400kn ... za cijelu konfu. Zapravo sam prodavao samo Voodooicu, konfa je bila gratis, kao i sa svim drugim mašinama koje sam prodavao. Da sam znao da želiš i tražiš, ponudio bi ti nešto sa popisa, možda čak dao i prijateljski popust.
Citiraj:
Autor Alien_200581
Btw Target ?  Da nisu onak mali sivi i kockasti, mislim da su i moji na 486 bili takvi. Mrzio sam ih prvih godinu dvije iz dna duše jer su bili nekak bizarno složeni pa su radili na nekoj tužnoj non-base "stock" jačini kad su bili "ugašeni", a kad bi ih se upalilo dobili bi bas i proradio bi potenciometar. Jedini problem je bio kaj su za te čarolije trebale 4 amerikanke koje bi ja dosta brzo spržio pa sam neko vrijeme bio osuđen na jadno "stock" ozvucenje. Ah, good times 
|
Bili su mali, četvrtasti ... ali ne i sivi.
Pogledaj na stranicu 57, moji su izgledali potpuno isto. Ironično da sam upravo tražeći te dvije slike pronašao sliku Adisona na Njuškalu, što možeš vidjeti i na stranici iza, gdje sam ponosno objavio kako sam uspio pronaći Adison case nakon 15-godina bezuspješne potrage ... život ima čudan smisao za humor.
Citiraj:
Autor c-shadow
Sad si me sjetio na moju prvu vudujicu Orchid Righteous 3D, ona s kliketavim relejima :-)
|
Imao sam i nju, ali nije radila. Proslijedio sam je kolegi @Overclock na detaljnu analizu "što i zašto". Šteta, zanimljiv dizajn... Ako se ne varam, ima kvalitetne Omron releje
Edit
Točno, a evo i slika...