No no, možda da mi netko ponudi cjelu kutiju i sve... I to za neku bargain price možda bi se upecao pa da ju stavim na zid kao ukras. Ali to se definitivno ne bu desilo, 3dfx je ultra skup sport these days i samo bi neki luđak tak nekaj napravio posebno ak ima cjeli bundle kod sebe
S obzirom da sam "natjeral mak na konac" sa nglide vradžbinama, jedino kaj mi još preostaje je 3dfx DOS-u za doslovno 2-3 naslova u kojima mi se Voodoo2 opire. Tj. točnije developeri su bili lazy gmazovi pa je pravi problem kaj implementacija i patch za V1 ne dela kak treba na V2 a V2 patch nisu izbacili... Ali s obzirom da sam i to riješio preko DOSBox-a, to su sad stvarno ono finese tipa "moram skinut sa auta 14" felge od soma eura i stavit identične takve 15" felge za 2 soma jer bude to napravilo silnu razliku u opčem dojmu (čitaj imam previše love i vremena hahaha)
Možda ako nabasam negdje na neku kombinaciju za povoljnu V1 pa za DOS rig... Necu reci nikad ali trenutno nije visoko na listi prioriteta.
Btw Target ?

Da nisu onak mali sivi i kockasti, mislim da su i moji na 486 bili takvi. Mrzio sam ih prvih godinu dvije iz dna duše jer su bili nekak bizarno složeni pa su radili na nekoj tužnoj non-base "stock" jačini kad su bili "ugašeni", a kad bi ih se upalilo dobili bi bas i proradio bi potenciometar. Jedini problem je bio kaj su za te čarolije trebale 4 amerikanke koje bi ja dosta brzo spržio pa sam neko vrijeme bio osuđen na jadno "stock" ozvucenje. Ah, good times