Tema: Košarka
View Single Post
Staro 31.05.2021., 09:40   #5260
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor keyser_s()ze Pregled postova
Ček malo. Vi zbilja mislite da neka ekipa sa zapada može zaustaviti Harden+Durant+Irwing?

Ja mislim da sanjate....

Not one, not two, not three, not four
Ring a bell?

Bila je to još jedna velka trojka s odličnim support castom pa se pokazalo da nije tako lako osvajati naslove. I štoviše oni su svoj prvi finale izgubili.

Na papiru ih nitko nema, al tu se utakmice ne dobivaju. Ako i dođu do finala (nisu n iBucksi ni Sixersi baš za hitit prije toga) tu će se pomučiti jer sve što će na zapadu ostati ima dobar i dubok roster i igra dobru obranu.

Drugo, vrlo malo minuta je ta velika trojka odigrala skupa, sigurno tu nema neke uigranosti, uhodanih mehanizama i i akcija, i tek treba vidjeti kako će reagirati na prvi pravi PO test s ekipom koja ih miže stisnut. I hoće li izbiti svađa kad treba odlučiti tko će zadnji šut izvest ako zatreba, ili će izvlačit slamku, ili im možda tri lopte dati?

Brada i Irving ne igraju baš neku obranu, Brada je uz to i poznati PO checker kad dođe stani pani, a Irvinga svi slave kao clutch igrača zbog one trice warriorsima a od toga je bome prošlo solidnih 5 godina otkad Irving nije ni izbliza ponavljao takve stvari u jakim PO utakmicama, a trentuno mi izgleda poprilično nemotiviran.

Ne kažem da neće osvojiti, sasvim je to moguće, ali ne mislim da su baš takvi favoriti da ih nitko ne bi mogao zaustaviti.

Šteta za AD..