Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.05.2021., 01:39   #55185
Exomaniac
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2016
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Pa, sad su u DE uveli zakon da moraš obilazit biciklistu sa min 2m distance.
U ulici gdje je 30 km/h ne smiješ ga ni preticat
Pa to je sasvim logično. Inače, preporuka je bicikl obilaziti sa barem 1.5m, a trebali bi i više od toga, tj. uzeti toliko širine koliko je biciklist visok tako da slučajno padne ne završi tebi pod kotačima. A s obzirom da se na cestama bicikli lagano voze 20-25km/h niti ga ne bi mogao preticat bez da prijeđeš ograničenje brzine.

Citiraj:
Autor hash Pregled postova
Pa cuj, ako se vozis kao autoskola onda mozda stvarno i je problem u tebi .

Nemam te namjeru uvjeravat u nista ali trenutak kad prihvatis i ostale sudionike prometa oko sebe kao ravnopravne i sa svojim specificnim prednostima i ogranicenjima ce biti trenutak kad ces se poceti manje zivcirati u prometu.
Da, nikako nisu problem oni što nakon 10 godina na autu imaju i dalje original žaruljice žmigavaca i što konstantno voze kao da je ograničenje prema broju putnika u autu

Ne, motore nikad nisam niti ću ikad prihvatiti kao opravdano prijevozno sredstvo. Zaštita kao da si na biciklu, a brzine veće nego u autu. Previše ljudi koji poznam ili su u krugu ljudi koje poznam je završilo u kutiji zbog tih sranja. Ja nemam problem s drugim sudionicima, niti ih zanemarujem, ali zato motoriste uvijek na cesti zaobilazim u širokom luku jer su najčešće najmanje predvidljivi sudionici prometa. Nije ovo moje mišljenje o motorima i motoristima rijetko niti nešto posebno.

@1v@n Ovo što opisuješ zvuči pomalo kao raj

Zadnje izmijenjeno od: Exomaniac. 29.05.2021. u 01:45.
Exomaniac je offline   Reply With Quote