Citiraj:
Autor Exomaniac
I zato jer se ja vozim po propisima, po ograničenju, po znakovima ti kažeš da bi se ja trebao ostavit vožnje, a da se budale koje voze kako hoće i misle da su glavni na cesti ostanu. Yeah, logika ti je jako zvonka.
|
Pa cuj, ako se vozis kao autoskola onda mozda stvarno i je problem u tebi

.
Podjebavanje na stranu, poanta motora i je da budes brzi i mozes lakse manevrirati kroz promet. Ne vidim nikakav problem u propustanju motora ispred sebe na semaforu ili pomicanje lagano u stranu da te pretekne ako vec vozi brze. Naravno, ima hrpa debila ali broj incidenata s motorima u dnevnom prometu po gradu je neusporediv s brojem incidenata s debilima u autima.
Bicikli su posebna prica. Infrastruktura po gradu je nepostojeca i kad bi se oni vozili po propisima to bi bio apsolutni kaos. Problem s biciklistima (a donekle i s motorima) imaju uglavnom ljudi koji nikad nisu comutali biciklom (motorom) po gradu pa imaju neku svoju sliku suzivota: prvo ja u autu, a onda svi ostali.
Nemam te namjeru uvjeravat u nista ali trenutak kad prihvatis i ostale sudionike prometa oko sebe kao ravnopravne i sa svojim specificnim prednostima i ogranicenjima ce biti trenutak kad ces se poceti manje zivcirati u prometu.
Citiraj:
Autor WraGG
Isto sto se desava Wolvu sa biciklistima se desava i meni, posebno nedjeljom i praznikom kad doslovno okupiraju ceste sa svojim biciklima i prikolicama sa malom djecom unutra i voze se sredinom ceste bez da ih iti malo dira sto ja za njim vozim 3km/h u autu. Jos mi naravno pokaz prst kad uhvatim priliku da ga prestignem, jer eto on je povlasten na cesti i kao ugrozio sam ga jer sam ga obisao sa po njemu nedovoljnim odstojanjem.
|
A cek, znaci motor moze, auto moze, al bicikl ni za zivu glavu. A jbt