View Single Post
Staro 23.05.2021., 20:19   #20
Alfredo nr.3
Premium
Moj komp

Alfredo nr.3's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Završio sam igru. Vrhunsko single player iskustvo s nevjerovatnim level dizajnom. Igra je duga, a u nijednom trenutku mi nije bila dosadna. Ima mnogo razvrsnosti. I ovo je definitivno najteža igra koju sam igrao u dugo vremena, a igrao sam ju na normalnoj težini. Suvremene FPS igre za ovo su laganica.
Zadnja misija je podijeliljena na par velikih staza. To je jedna od najbolje dizajnih misija koje sam uopće igrao.
Znači igra ima tri epizode po 6 misija, s tim da treća epizoda ima još dodatnih Ryan misija. Nisam igrao Ryan misije, no bez njih po satu u igri sveukupno sam igrao nekih 30 sati. S obzirom da ne broje quickload i ponavljanja, rekao bi da sam odigrao vjerovatno duplo više. Nevjerovatna količina sadržaja za jednu linearnu igru s QUICKSAVEOM i to bez da bude zamorno i dosadno. Vrhunski!
Kad usporedim, Cyberpunk sam završio za 60 sati, Exodus za nešto više od 20 sati. Svaka čast teamu koji je radio ovu igru jer ovako nešto je velika rijetkost i uz sav sadržaj i zabavu koju nudi, besplatno je.
Ova igra je dokaz da se može napraviti vrhunska, teška i duga igra koristeći quicksaveom, jebali ih checkpointovi! Nadam se da će sve više igara vratiti quickasaveu.
Alfredo nr.3 je offline   Reply With Quote