Citiraj:
Autor ...Tihomir...
E vidiš, i ja sam našao da hdmi ide do iste rezolucije uz max 144hz a displayport do 170. To znam da mi je svejedno, ali nisam znao da li ima razlike u prikazu zbog različitog korištenog izlaza... Znači misliš da nema nikakve razlike...
Što se tiče Gigabyte m27q u nedjelju ga uzeo u akciji 10% na Alzi za 372 EUR, s dostavom točno 3.000 kn. U srijedu već došao, što me iznenadilo jer su kao predvidjeli do petka dostavu... https://www.alzashop.com/27-gigabyte-m27q-d6237997.htm
O kvaliteti prikaza još ne mogu govoriti, jer trenutno preko dvi to hdmi imam samo max full hd rezu.
|
Ne bi smjelo biti nikakve razlike u kvaliteti slike, samo ograničenje u pogledu refresh ratea. Ja upravo uzeo isti monitor za 2520kn s dostavom u Iponu

Najjeftinije B550 bi gledao MSI, najbolji VRM u klasi. Kako Brko kaže, Gigabyte Aorus Elite koju sam sebi uzeo isto dobra, pinkicu lošiji VRM. Ali ono, s tom klasom matičnih možeš svaki AM4 proc voziti na stocku bez straha. Namjeravam upgradeati prije ili kasnije pa sam uzeo solidnu podlogu za budućnost, zato sam zaobišao najjeftiniji Asrock.