View Single Post
Staro 22.05.2021., 19:11   #4800
Odinarius
All-rounder
Moj komp

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor ...Tihomir... Pregled postova
E vidiš, i ja sam našao da hdmi ide do iste rezolucije uz max 144hz a displayport do 170. To znam da mi je svejedno, ali nisam znao da li ima razlike u prikazu zbog različitog korištenog izlaza... Znači misliš da nema nikakve razlike...

Što se tiče Gigabyte m27q u nedjelju ga uzeo u akciji 10% na Alzi za 372 EUR, s dostavom točno 3.000 kn. U srijedu već došao, što me iznenadilo jer su kao predvidjeli do petka dostavu... https://www.alzashop.com/27-gigabyte-m27q-d6237997.htm

O kvaliteti prikaza još ne mogu govoriti, jer trenutno preko dvi to hdmi imam samo max full hd rezu.
Ne bi smjelo biti nikakve razlike u kvaliteti slike, samo ograničenje u pogledu refresh ratea. Ja upravo uzeo isti monitor za 2520kn s dostavom u Iponu
Najjeftinije B550 bi gledao MSI, najbolji VRM u klasi. Kako Brko kaže, Gigabyte Aorus Elite koju sam sebi uzeo isto dobra, pinkicu lošiji VRM. Ali ono, s tom klasom matičnih možeš svaki AM4 proc voziti na stocku bez straha. Namjeravam upgradeati prije ili kasnije pa sam uzeo solidnu podlogu za budućnost, zato sam zaobišao najjeftiniji Asrock.
Odinarius je offline   Reply With Quote