Tema: Košarka
View Single Post
Staro 20.05.2021., 15:16   #5218
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Datum registracije: Oct 2016
GSW je sinoć imao ogromnu šansu da osigura playoff i baci Lakerse u dodatnu borbu i punooo teži put kroz doigravanje. GSW je bio u naletu dobre forme, Steph na 40 poena svaku utakmicu, dobro uigrani. Lakersi jesu kvalitetniji, ali vidljivo je da su LeBron i AD daleko od svoje top razine, a LBJ je i u finim godinama. Ovo ostalo možda je kao širok kadar, ali fali njima tu agilnosti , a i imho ako ne digne formu ovaj Schroeder je downgrade na Rondovu rolu.
Mene Lakersi podsjećaju malo na staromodne momčadi, pucaju visinom i snagom, dosta unutrašnje igre.

Ono što im ide na ruku je raspored jer Suns-pa ako prođu Denver ili Portland mi djeluje jako dobro do Clippersa ili koga već u eventualnom finalu Zapada. Taman nekih 10-12 žestokih playoff utakmica da uđu u pravi ritam glavni igrači, a opet nije odmah na Utah pa LAC što bi bio puno teži put. Opet ako i uđu u veliko finale ne vidim ih kao favorite protiv Netsa ako potonji budu kompletni. No, kako kažeš do finala će se momenti okrenuti još puno puta, ozljede itd će igrati veliku ulogu.

Ono što je jasno je da su se svi čuvali za doigravanje i bit će zbilja zanimljivo. Dobro je i da se vraća pomalo publika, onaj balon od prošle sezone mi je umanjio gušt gledanja uvelike.
Ante M je offline   Reply With Quote