View Single Post
Staro 18.05.2021., 13:21   #4105
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Nekaj smo utihnuli zadnjih par dana kaj to je, kaj kuhate ? Nije valjda da Roy jedini nekaj dela

(...)

Btw uskoro ce bit neka inventura pa očekujte da bu bilo "potrošnog materijala" tipa diskova i slicno za udomljavanje, nikako uloviti vremena i napraviti reviziju/katalog robnih viškova a hrpa sam raste...
Par dana me nema i forum odmah zamre ... zanimljivo Bio sam bolestan što znam, i nije baš zabavno u ova šugava vremena ali eto - tko bi rekao da postoji nešto osim Covida 19?

Govorimo o novijim SATA diskovima ili starijim, P/ATA modelima?

Citiraj:
P.S. Da, slobodno si ukradite IBM W98 key ako je nekom napet i nema ih vec na lopate iz raznoraznih izvora
Ne treba, hvala. Znam svoj na pamet, već godinama Zanimljivo da iako je originalno došao uz "Adison" i prvu generaciju W98, funkcionira i na 98SE

Citiraj:
Edit : Trekkie jel ovo 52x BTC na dnu ili mi se cini ? Ako da odma ti ga stavljam sastrane
Je, drugi i četvrti su "BTC", iako su zapravo "Top Glory" korporacija, odnosno "lažni BTC" kako ih zovem. Ne treba, ali puno ti hvala na ponudi

Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Taj frankeštajn je slagan / služio za "produkciju" cd - ova ☺

Dečki imaju izbornu ludnicu il post izbornu depresiju ��
Trebalo je i "probaviti" sve one poruke kojima smo bili bombardirani danima prije izbora...

Citiraj:
Autor alfa159 Pregled postova
Evo dobio Vectrino kućište koje planiram preurediti pa mi sadržaj ispao višak.
Stanje nepoznato i ako nekom treba, tu je.

Ako nekom koriste informacije, riječ je o FIC VL-609 Slot 1 matičnoj sa 440EX chipsetom što nažalost dosta ograničava ploču za bilo što drugo osim "poslovne" kategorije ... što je "Vectra" zapravo i bila

Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Do nedavno nisi mogao viskom naći neku SLOT1 mašinu a sad ih vade iz šešira
Ovo šta je @alfa159 višak je HP Vectra VL-609 (HP D6530-60005).
Hint: Provjeri dimenzije origigi napajanja u odnosu na standardno ATX, da se ne zezneš.

Aptivica je ipak big blue tj. IBM = kvaliteta. Šta je u planu (osim čišćenja koje po slikama skoro i ne treba) ?

Jedini nezgodni detalj kod starijih IBM - ova je šta nisu šljivili 2% već definirani format back panel priključaka nego su radili bez njega i "sve u liniji",
Za napajanje ne mogu garantirati, ali FIC mi izgleda standardizirano. Nažalost, kao što sam gore napisao riječ je o namjenskom hardveru, mislim da su te ploče ograničene na Slot 1 Celerone
  Reply With Quote