View Single Post
Staro 17.05.2021., 19:51   #4092
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Nekaj smo utihnuli zadnjih par dana kaj to je, kaj kuhate ? Nije valjda da Roy jedini nekaj dela

Meni je taman frend prekinuo Cyberpunk/retro pauzu sa porukom "e jel valja kaj od ovog, hoces da ti zemem nekaj ?" i poslao mi slike ovih divota koje je našao kod staraca na tavanu prilikom čišćenja

Čim sam vidio ovaj w98 stiker odma me zaintrigralo... Koliko vidim neka NetVista i HP, čisto zgodno ako im kondici nisu popucali (a i ak jesu prilika za usavršit u dogledno vrijeme soldering skilz). A i ova franken-kreacija sa 4 optike mi djeluje uber zanimljivo, vidim svakakvih kartica unutra od iza... Uglavnom dobio je zadatak da utrpa sve kaj mu stane u auto i doveze Baš me zanima kakve tajne skrivaju te kante u svojoj hrđavoj nutrini, jedva čekam da ih se dohvatim

Btw uskoro ce bit neka inventura pa očekujte da bu bilo "potrošnog materijala" tipa diskova i slicno za udomljavanje, nikako uloviti vremena i napraviti reviziju/katalog robnih viškova a hrpa sam raste...

P.S. Da, slobodno si ukradite IBM W98 key ako je nekom napet i nema ih vec na lopate iz raznoraznih izvora

Edit : Trekkie jel ovo 52x BTC na dnu ili mi se cini ? Ako da odma ti ga stavljam sastrane

Zadnje izmijenjeno od: Alien_200581. 17.05.2021. u 20:02.
Alien_200581 je offline   Reply With Quote