Citiraj:
Autor Alien_200581
Citiraj:
Autor Trekkie4
Nah, ostavljam ga ovakvog kakav je. Ne pregrijava se, CPU grije do nekih 50C, a GPU 55-60 max. 
|
Ako je tako ostavi, to su skroz fine brojke.
A ne ko ova danasnja "smeca" koja idu blizu 100tke u nekim slucajevima i to je kao OK  Baš me zanima kolko ce ovih kartica kojima hotspot skace preko 100 šljakati za 20 godina...
No anyway... Za p4 i overkill w98 sam ja zadužen molim lijepo  Ofc prescott ili slično je minimum, pa nebumo valjda isli ispod 3 gige, pa da quake radi ispod 800 fps ? I naravno neki GF4 ili FX, što jače to bolje ofc, pa nebus valjda nutra stavil TNT2 ? Helooooou 
|
Istina! Doduše, morao sam ga malo prepraviti (vidi slike ispod) ali sve u svemu nije loše ... obzirom na clock i voltažu jezgre
Nego, vezano uz bench test ... inače se vjerojatno ne bi zamarao dvostrukim rezultatima, ali obzirom na dramatičnost rezultata, smatrao sam da ovo moram dokumentirati kako treba
Obratite pozornost na CPU bodove ... jer ovaj zadnji clock nije vezan uz AGP ili GTS samu po sebi, već isključivo CPU & matičnu (chipset):
A ovako izgleda unutra... Ima dosta preinaka (ponajviše na hladnjaku procesora), ali i cable management-a: