View Single Post
Staro 11.05.2021., 23:46   #4697
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor JohnKonj Pregled postova
Ja imam Raisecom ONT, neće ga mijenjati download je 940mbita upload 512mbita tak da je Raisecom bolji nego kaj izgleda.
neka na centrali neštima u startu je bilo ko netreba raisecom mjenjat,ali birzine nisu bile adekvatne ponudi pa su ga mijenjali sa nokiom(postoji mogučnost da je neispravna),pa je ispalo da baš nemaju puno ljudi koji se mogu nokiom igrati odnosno samo jednog koji eto baš nije bio u smjeni,
da bi neki 5 min nakon što su otišli pale brzine na1,5-1,7. i sad je po mene nastao grande problem nazvat tehničara direktno memožeš više sve im ide preko centrale ,prijavit novi kvar nemogu dok se ne riješi stari koji može potrajat zbog propusnosti radi
samo jedan max tv-šaltanje programa traje osjetitivno vječno,sad dal je trebalo mjenjati ont ili nije iskreno nemam pojma a bojim se da to ni u t-comu neznaju točno,inaće taj jedan koji zna sa nokijom nije bio na nekakvom tečaju nego je sudjelovao
u tesnom razdoblju ,tak da baš nevidim neki brzi kraj problema i sve sam bliži odluci povratka na 200/100.

-

skalar je offline   Reply With Quote