06.05.2021., 11:47
|
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2017
|
Citiraj:
Autor MasterX
da, ali kad putujem, imam USD, EUR, CHF, kuna, dinara, bla bla, uvijek bi morao misliti (gledati u app-u) ima li dovoljno u toj nekoj X valuti
u ovom konkretnom slucaju je Wise bolji od Revoluta, pretvori sta gdje ima, bitno da transakcija prodje, da se ne blamiras na POS-u jer nisi pretvorio kune u eure ili obrnuto
cak i sam Revolut preporuca da ako putujes npr. u Meksiko pretvoris u meksicke pezose onoliko koliko mislis trositi, da te nebi zakacio "mrak" tj. vikend, praznik ovo ono, pa tecaj bude u banani prilikom automatske konverzije
nije to neki veliki nedostatak Revolut usluge, ali definitivno nije ni prednost, mislim da je Wise to bolje odradio
|
potpuno se slazem s tobom oko toga.
Da revolut i vikendom ima normalan tecaj kao i radnim danom onda nebi ni imalo smisla imat vise racuna. stavis sve u kunama ili eruima i on radi transakcije i konverzije al posto je vikendom tecaj los eto moras to odradjivat sam rucno pa ti tako ostane par lipa na racunu.
|
|