Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.05.2021., 11:35   #54839
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor akoj Pregled postova
Ekipa, trebao bih savjet oko prijave štete -imam kasko bez franšize, a auto je star 11 mjeseci.
Netko me zakačio po prednjem braniku s lijeve strane, a prije dva tjedna sam primjetio oštećenje i na desnoj strani istog branika.
Ovo prvo je vjerojatno od auta, a drugo izgleda kao da je napravljeno pedalom bicikla.
tak sam i ja imao na svom.
desnu stranu branika sam ja o zid sjebo, a lijevu je netko mene zakačio.
Pošto se radi o braniku oni ga cijeloga moraju lakirat, a plastići dio je bio u jednom komadu pa su i njega mijenjali tako da su mi riješili obje strane kao jedna šteta

Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
Ne ispusta manje CO2 nego kao sirovinu koriste neku bio-masu koja je vec dostupna... obicni XTL diesel...

moram samo vidjeti zasto se sada to odjednom smije prodavati u DE, a do sada su ti XTL derivati bili zabranjeni za prodaju na javnim pumpama...

Mislim bravo oni, ali nista novo...
U članku piše da je smanjenje emisije CO2 od najmanje 20% po prijeđenom kilometru..ok treba to uzeti sa rezervom..
Fora je kak i VW sudjeluje u tome, a kao prebacuju sve na struju

EU gura tu struju iz razloga kaj nemaju dovoljno prirodnih resusra koje mogu eksploatirati (plin, nafta) i zbog toga su ovisni o Americi, svijetu, a to im je očito veliki problem jer žele biti neovisni.
Kolko vidim Amere boli k... za EV vozila

Kinezi imaju svoju marku BYD sa kojom rasturaju lokalno, al oni imaju problem zagađenja radi industrije i hrpu vozila na cesti pa žele čišći zrak u gradovima i potiču kupnju električnih vozila

Za sada nebi uzimao EV, al neki Toyotin hibrid bi uzeo, pošto mi je 90% vožnje grad

Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 06.05.2021. u 11:48.
zgmmax je offline   Reply With Quote