View Single Post
Staro 05.05.2021., 14:34   #4033
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Haha respect (is indeed everything) kolega

Kao što vidiš u međuvremenu sam i ja kompletirao svoju GTA kolekciju

Btw ako netko želi znati definiciju mazohizma nek pokuša instalirati originalni GTA4 koristeci cd-key iz kutije na komp koji nije spojen na internet. I dare you

Meni osobno je VC indeed najbolji nastavak, ona misija kad hodas okolo sa minigunom ni dan danas nije nadmašena. Taj "Miamy Vice" setting je toliko zahvalan da mi je žao da ga se ne koristi više u ovom tonu kao što je Rockstar isfurao... 4 i 5 imaju onak "prikriveno" everyday trolanje dok je VC skoro pa u rangu Saints Row-a di je sve fakat over the top. I to mislim na dobar način, realizma mi je dosta u every day lajfu, u gamingu nemam ništa protiv da se pretjeruje (naravno ako se pretjeruje kvalitetno)

I ne mogu ne spomenuti da je recimo 3jka po meni jedan od najvecih breakthrougha u PC gamingu opcenito, taj gejm je stvarno svojim izlaskom debelo pomaknuo granice i napravio pozivitan rusvaj u gejmningu opcenito. Ja sam se malo igrao sa modanjem ali ne ovako ekstenzivno kao ti, ubacio sam si par auta u gejm iz fore ali me brzo pustilo, kod GTA mi je uvjek bilo zabavnije vozikanje i nered po cesti.
Alien_200581 je offline   Reply With Quote