View Single Post
Staro 02.02.2006., 17:51   #14
BaXuZ
Premium

Datum registracije: Jan 2006
ja sam jos jedan u nizu crknutih 9800 pro, moja je bila Gecube, imao sam ju godinu i pol dana, pa sam nedavno odlucio malo probat dizat taktove sa Rivom, i radilo je sve ok, onda sam zbog promjene rasporeda na radnom stolu preselio kantu s poda na stol i počeo me strasno iritirat zvuk ventilatora od grafe, neki tanki pisteci zvuk pušta, oduvijek je tako, samo me nije tolko smetalo dok je kanta bila pod stolom, e onda se ispostavilo da frend ima veliki cooler od Arctic cooolinga bas za 9800, on je kupio novu konfu, prodo staru ali bez coolera, i tako montirali mi cooler, kod frenda servisera. I radilo sve ok dva dana, i onda sam iz znatizelje prebacio switch na cooleru sa High na Low brzinu, to je bilo navecer, drugi dan oko 10 ujutro, ekran je bio crn, cooler se vrtio i dalje, grafa vise nije davala znakove zivota. Bio je naknadno i neki pokusaj ozivljavanja fleshanjem biosa grafe ali nista. Malo sam surfao stranim forumima i vidio da je puno nas takvih sa crknutim 9800 pro. Kad sam je kupovao pred vise od godinu i pol, kostala je 2000 kunelića i bila u vrhu, šmrc.
BaXuZ je offline   Reply With Quote