View Single Post
Staro 03.05.2021., 17:50   #74
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Čitam malo, brzinski sam sve preletio.

@rak21: Kao prvo, sretno! Kao drugo ili imaš čelična muda i živce ili nemaš pojma u što si se upustio. Mislim da si uzeo premalo love s obzirom da je riječ o 100 privatnih kompova.
Umjesto TV, ja privatno sa ekipom kojoj pomažem, radim sa AnyDeskom jer ga samo skinu i pokrenu, nema instalacije...zapravo ima ako želiš admin prava, ali je 1klik, a ti se možeš prije toga spojiti i pokazati im što i kako. Za ograničenja koliko kompova neznam, tu imam 5-6 kompova.
Za primjer, mami sam stavio obični korisnički win račun, a admin pass imam samo ja, i vidi vraga otkad je tako, komp radi savršeno i ne zove me više svako toliko zbog ovoga ili onoga.
Prije toga preinstalirao win X puta, i razmišljao o backup image-u, i na kraju sam zaključio da je admin pass najjača fora.

Radim takav posao, i ako se dobro sjećam imamo po glavi mislim oko 300injak korisnika i kompova, ali imamo sve moguće alate na raspolaganju, da ovisim samo o TV i sličnima, nebi se dobro proveo.
Pa sami korisnici, prvo dok ti nacrta što mu ne valja, pa ga onda ti zamoliš da npr restarta i on kaže evo jesam ali i dalje ne valja....ti provjeriš uptime i vidiš da laže...
BTW, i naši su ''potjerani doma'' kad je počelo ovo sranje, ali im privatni kompovi služe samo i jedino kao RDP terminali.

Hajde ako ti nije bed, napiši tu kako ide, jesi uspio to sve dovest u red i tako, ozbiljno me zanima.

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 03.05.2021. u 18:07.
Disco je offline   Reply With Quote