Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.05.2021., 08:57   #54719
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Paxton Pregled postova
Dunlop WinterSport (u toj dimenziji), fantasticna guma za snijeg/led. Nakon 3 sezone gotova... Vjerojatno idem na Conti slijedeci put..
Thx

Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Brat mi ima blizzak lm005 na cmaxu u toj dimenziji i zadovoljan je. Po svemu procitanom trebala bi bit top zimska guma svakako.

https://www.tyrereviews.com/Article/...205-55-R16.htm
Da, trebala bi biti dobra.

Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Ako ti pomogne mala usporedba Contia TS 850 (sad je aktualan 860 ako se ne varam) i Dunlopa WS (mislim 4D ili tako nešto):
Thx! Super osvrt! Continental TS 850/860 je super guma. Imao sam TS 860 na 14icama (clio). Nakon tri sezone sam ih prodao skupa s felgama vulkanizeru iako ajde mogle su još sezonu ali kako sam auto davao starom, a on je htio univerzalke imao sam set felgi viška.

Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Hoce netko BMW vozace spomenuti?
Kaj nije sve već rečeno o njima?

Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Je netko nedavno kupovao ljetne gume?
Kupujem 175/65/R14 ljetne gume. Samo za gradsku vožnju a da su kvalitetne i da traju.

Continental EcoContact 6 TL 410kn
Bridgestone Turanza T005 380kn
ili nešto treće?

[/url]
Kak su ti i rekli ništa ECO gluposti Greta how dare you idiotarije. Imao sam na cliu 14ice nomralne continentalke. Četvrta sezona i pa pa. Troši se guma dosta ali drži fakat ok.

Citiraj:
Autor Prki Pregled postova
Turanzu furam več drugu sezonu i nikada nisam imao bolje gume a pogotovo po kiši, jedino što su malo mekše i nećeš s njima odvesti neku nemilu kilometražu ali zato drže cestu odlično. Svakako preporučam.
Mjenjam gume prema pravilima. Stavljam ih na vrijeme u principu, a skidam ovisno kak procijenim da će biti. Znam zimske i skinuti koji tjedan raniej ako je toplije.

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Imam ju na x2, dobra je guma, sve 5 samo je bučna.
Za pežoa neki dan uzeo rain sport 5.
Da, to sam vidio da je buka minus. S tim mogu nekak živjeti.
Hamm je offline   Reply With Quote