View Single Post
Staro 01.05.2021., 22:12   #4004
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ma moze ako ti bas bude usput, ali ne muci mene vizualni aspekt, on mi je čak OK koliko vidim sa fotke s obzirom da je cjeli kejs pun zelenih ventova nego psihološki u mojoj ludoj glavi . Znaš ono, to ti je kao što imam problem sa vodenim hlađenjem i AIO-ima, sve ja to znam da je to ok i sigurno i da je sansa za neko sranje i curenje 0,01% ali i dalje nema sanse da bi to stavio u komp... Paranoja haha

A i ja ti imam samo jedan kabel i to rekao bih standardne duzine a ne 90cm kolko su ovi tako da opet si u najboljem slucaju riješio samo pola problema ako ih trebaš 2 Ali ako naletiš negdje jeftino na neke vulgaris zelene rolance onda def možemo nabacit trade, pogotovo ako bude set IDE+FDD kako je to prije znalo dolaziti u kompletu sa matičnima, pa odma rješimo cjeli komplet

Edit:
@Stef : S obzirom da ja koristim za 32bitXP E8400, 4gb rama i GT730 meni osobno to zvuci sasvim u redu Sve ovisi kaj bi htio pokriti sa tim, dali je period correct faktor bitan itd. Ali po meni ta konfa bi morala trebalo raditi bez ikakvih problema na XPu

Zadnje izmijenjeno od: Alien_200581. 01.05.2021. u 23:46.
Alien_200581 je offline   Reply With Quote