Ma moze ako ti bas bude usput, ali ne muci mene vizualni aspekt, on mi je čak OK koliko vidim sa fotke s obzirom da je cjeli kejs pun zelenih ventova nego psihološki u mojoj ludoj glavi

. Znaš ono, to ti je kao što imam problem sa vodenim hlađenjem i AIO-ima, sve ja to znam da je to ok i sigurno i da je sansa za neko sranje i curenje 0,01% ali i dalje nema sanse da bi to stavio u komp... Paranoja haha
A i ja ti imam samo jedan kabel i to rekao bih standardne duzine a ne 90cm kolko su ovi tako da opet si u najboljem slucaju riješio samo pola problema ako ih trebaš 2

Ali ako naletiš negdje jeftino na neke vulgaris zelene rolance onda def možemo nabacit trade, pogotovo ako bude set IDE+FDD kako je to prije znalo dolaziti u kompletu sa matičnima, pa odma rješimo cjeli komplet
Edit:
@Stef : S obzirom da ja koristim za 32bitXP E8400, 4gb rama i GT730 meni osobno to zvuci sasvim u redu

Sve ovisi kaj bi htio pokriti sa tim, dali je period correct faktor bitan itd. Ali po meni ta konfa bi morala trebalo raditi bez ikakvih problema na XPu