tldr, nisam čitao sve..
pročitao sam prvu rečenicu.. ne moraš ti ništa ispitivat naravno, šalji na servis, imaš garanciju.. ali problem ti je između monitora i kompa, ulaz na grafi ili kabel tj display port..
ali braciko, nemoj spominjat da servis nije napravio ništa kad su testirali upravo ono što si im i poslao od opreme i vjerojatno je ispalo ispravno.. i pazi ti sad, još ti kažeš "šta mi nisu rekli da im pošaljem i monitor?".. ako si ga kupio u admu-u, trebao si jbg.. ako nisi, zašto bi oni testirali komad orpeme koji nisi kupio kod njih? uzeo si komp, ako je on ispravan, jebe se njima što si ti spojio montor koji ne šljaka..
ugl nemoj mislit da serem po tebi, samo često ovdje likovi s dugogodišnjim iskutvom na pcekspert forumu ulete s ovakvom spikom, ko da prvi put imaju pokvaren dio opreme kod sebe..
koje si godište?
Citiraj:
Autor ALiEN17
a ne gubiti vrijeme a I novac na razno razne adaptere (koristeći zastarjele tehnologije usto), da ne rade ofrlje svoj posao, trebali su reći "pošalji konfu i monitor nazad, mi ćemo testirati, viditi šta je i onda ti se javimo povratno - jer je to naš posao, a ne vaš" - još ovaj test kod frend s monitorom odradim i onda dobijaju mail pred tužbu i svim mogućim inspekcijama ako mi ne riješe problem u roku od odmah. amen.
|
još jednom, jesi uzeo komp s monitorom? jel monitor dio složenog računala? ako je, šalji sve skupa