Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.04.2021., 19:24   #54676
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor King of 4 Pregled postova
vidim imamo na forumu moralnih vertikala na bacanje. sve ljubicice od vozaca. a upravo su najcesce ti najglasniji i najlosiji vozaci.
Vozim svaki dan od 93. Kad kažem da vozim ne mislim na vožnju do posla i nazad, nego vozim zbog potrebe posla više gradskih relacija, i tako godinama.

Do sada 0 kazni, ne vozim po žutoj traci, držim se ograničenja brzine, stajem pješacima, ne koristim sva četiri nego pješačim i kilometar ako treba samo da nekome ne smetam. Vidim da bi me često neki najradije preskočili da mogu...da li ću negdje pogriješiti u budućnosti, lako moguće ali gledam da se uvijek držim propisa.
Nekada prođem kroz debelo žuto ali samo iz straha da me ovaj iza ne opali jer je pre blizu i vidim da ne misli stat.

U zadnje tri godine ima sam dvije nesreće. Stanem pješaku na zebri i tip mi se zabije u zadnji kraj. Tu sam dobro prošao.
Hodam po zebri i tip me pokupi, dvije operacije i trajne posljedice. Ali radim i funkcioniram, imao sam sreće koliko to god glupo zvuči kad te neko skriš na pješačkom. Mogao sam zavrišti daleko gore. Imam poznanika čiji je sin od 20 godina strasti trajno paraliziran od vrata zbog prometne nesreće.
Tako ako se treba nositi baklja za javni linč biti ću prvi u redu. Samo ništa od toga, kakvi ljudi takva država i takva vlast. Vrlo jednostavno.
Mladenxy je online   Reply With Quote