Citiraj:
Autor Brko
To je još i dobro. A zamisli kad je meni "PC stručnjak" (za kojeg je tad gro ljudi tvrdilo da je kužioc te ga preporučavalo jer kupuje Hacker i Bug
|
Ja sam na tu foru dobio desk job u vojsci (dok se još gulio vojni rok). Imao sam Hacker u torbi kod dolaska na završnu, i prilikom standardnog pretresa stvari zapovjednik voda je skuzio "da to kaj ja imam u torbi ima neke veze sa kompjuterima" pa sam dobio posebni zadatak da im pisem dnevne zapovjedi svako popodne. I to ni manje ni više na 286/386ici (ne sjecam se kaj je tocno bilo u pitanju ali je bilo sporo AF) sa monkromatskim monitorom (i to ne zelenim nego narancastim mind you), i riboncem koji je skvicao toliko da ga se culo preko pola vojarne. Naravno win3.11 i word haha, mislim da je komp bio moje godište ili blizu. Dodatna caka je bila u tome da je komp bio u uredu "ilegalno", pa kada si trebao nekaj na njemu bi otvorio ormar i obavio kaj si trebao na polici umjesto na stolu

. Po PS-u je bilo propisano da se zapovjedi pisu na pisacu mašinu a to se nije nikome od njih dalo (a nisu niti znali radit na kompu haha) pa je netko dofurao od nekuda taj kramp i robonca da izbjegnu mašinu i svaku generaciju nasli nekog da im pretipkava te zapovjedi (što meni uopce nije bilo loše jer sam bio na toplom i suhom vecinu vremena)

. I naravno s obzirom da je ribonac skvicao ko veliki, printalo se popodne kad bi glavonje otisle doma da im ne konfisciraju to cudo tehnologije haha. Zanimljivo nije nikome bilo sumnjivo sto je ispis svaki dan na beskonacnom papiru...
A gore na drugom katu je bio "IT department" sa par pentiuma, gdje je frend bio na ispomoci. Glavna fora im je bila zamjeniti nekom color scheme od windoza u rozu i onda se smijati i zajebavat tog komu su to namjestili da je peder. To su naravno zicali frenda da im radi jer je to bio "teski hakeraj". Da ne pričamo da im je frend instalirao na kompove Delta Force i onda je bio najveci bog ikad i mogao je ici u grad svaki dan mjesecima nakon

Dobri stari HV, kakva ekipa