View Single Post
Staro 27.04.2021., 13:12   #555
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
ubee evw32c , evo jedan SS kako izgleda kao konekcija/speed, ne znam da li se tu sta vidi

inace 2xkomp mi ima TP-Link AC1300 Archer T3U, ovaj treci najdalji (na SS je boldan kao drugi po redu) koristi onboard sa ploce.. sva tri imaju te externe antene..

Evo jučer router (AX50) stigao, i evo i prvi dojmovi.
Svii su od novog routera profitirali . Dva kompa koji su bili na T3U usb wifi stickovima su dobili po crticu/dvije signala i veza je ubrzala. Treći (moj) komp koji koristi mbo gigabyte ext antenu i najnezgodniju poziciju ima, je malo izgubio na brzinama D/U, ali veza ima bolji ping i kada streama preko mreže s tog kompjutera bolje sve radi.
Usput sam uključio parental control i antivirus , tako da mi nije zao kupnje.
Ipak domet ovoga AXa i Ubeea nije toliko drugačiji da bi svi smatrali ovakvu investiciju isplativim

Sada se još razmišljam uzet neku wifi ax PCIe karticu i staviti na svoj komp umjesto ove integrirane.. hm -->
Citiraj:
Autor Eladio Pregled postova
kuzim, zelis reci da stavim bolji , a jeftini ac router ako bas zelim/inzistiram mjenjat router
brijem da mi je on ipak najslabija karika trenutno s obzirom na integrirane antene --> ubee evw32c , evo jedan SS kako izgleda kao konekcija/speed, ne znam da li se tu sta vidi

inace 2xkomp mi ima TP-Link AC1300 Archer T3U, ovaj treci najdalji (na SS je boldan kao drugi po redu) koristi onboard sa ploce.. sva tri imaju te externe antene..

Evo jučer router (AX50) stigao, i evo i prvi dojmovi.
Svii su od novog routera profitirali . Dva kompa koji su bili na T3U usb wifi stickovima su dobili po crticu/dvije signala i veza je ubrzala. Treći (moj) komp koji koristi mbo gigabyte ext antenu i najnezgodniju poziciju ima, je malo izgubio na brzinama D/U, ali veza ima bolji ping i kada streama preko mreže s tog kompjutera bolje sve radi.
Usput sam uključio parental control i antivirus , tako da mi nije zao kupnje.
Ipak domet ovoga AXa i Ubeea nije toliko drugačiji da bi svi smatrali ovakvu investiciju isplativim

Sada se još razmišljam uzet neku wifi ax PCIe karticu i staviti na svoj komp umjesto ove integrirane.. hm

MojSkuter
---------------------------------PEACE

Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 27.04.2021. u 13:17.
Eladio je offline   Reply With Quote