Citiraj:
Autor King of 4
Kakvu osobnu razinu?
|
Ma Wolwu sam odgovarao, tvoj post je nekako iskrsnuo između.
Citiraj:
Autor Wolverine
Stavio sam smajl  na kraju no ok, mozda sam ih trebao stavit vise.
Jasno da nemam nista protiv tebe osobno.
|
Citiraj:
Autor Wolverine
Ono sto cijelo vrijeme pokusavam reci je da bi negdje drugdje ovo zavrsilo kao 50:50 jer drugo vozilo nije napravilo bas nista da izbjegne udes sto se zorno vidi sa snimke iz kombija koju si stavio. Tipu se stopovi pale tek kad je vec prakticki dosao na metar od auta. Dakle uredno se vozi trakom, drugi auto je vec napola u njegovoj traci a reakcije vozaca nema nigdje na vidiku.
Ovdje bi recimo da tu snimku dodam kao dokaz ICBC presudio podjeljenu odgovornost. Znam iz iskustva jer je lik s posla imao gotovo istu situaciju a on je bio na mjestu gdje je sad vozac BMW-a.
Kao sto je receno ovo je bilo bas silovanje zakona i pravila.
|
A čuj, ja i dalje ostajem pri tome da Ogier nije procjenio brzinu vozila koje dolazi desnom trakom. Jel bmw bio brži? Je. Možda lik iz bembe nema reflekse, no brat bratu, vozač WRC-a bi ih trebao imat. Mislim ono, to što je Ogier napravio je vrlo opasna radnja. Ja ak se iz srednje idem prestrojit ne u desnu, nego na stajalište pored desne, jebeno dobro pogledam retrovizor i mrtvi kut.
Citiraj:
Autor Wolverine
er isto tako ajmo hipotetski, da je uspio skroz preci u traku i BMW ga pogodi u straznji kraj a ne u bok, za sto bi mu vjerojatno trebalo jos pola sekunde, tko bi bio kriv?
Zakonski, BMW jer nije pratio promet.
Dakle da je pratio promet ne bi se nista desilo.
To je bila poanta mojih postova ali OK.
Necu vise jer samo pridonosim tenzijama 
|
U takvim slučajevima tražiš svjedoke. Isto tak ajmo hipotetski, ja se vozim u srednjoj na 9 metara ispred tebe u desnoj, naglo skrenem u tvoju traku i zgazim kočnicu. Ti se zakucaš u mene i kaj, kriv si? Tu pomaže kamera u autu i svjedoci.
Citiraj:
Autor Boopsy
Nema wrc zmigavce
|
Kolko ja znam, WRC auti su registrirani i mogu na cestu kao i svi drugi. Bez žmige to nemreju.