Citiraj:
Autor fanATIk
Ja kad se prestrojavam, provjerim retrovizor, mrtvi kut. Ak se nemrem prestrojit, nemrem, čekam priliku kad mogu. Ne kužim problem.
Riječ je o čistom oduzimanjuj prednosti. Koja je brzina BMW-a bila, pojma nemam, no po videu, ne čini mi se ništa dramatično. I ako je bila preko ograničenja (a tko će to dokazat), opet ne umanjuje krivnju Ogiera. Moraš procjenit brzinu vozila koje dolazi i dali je sigurno prestrojit se ili ne. Mislim ne moraš, onda trpiš posljedice.
https://streamable.com/l049y0
A recimo, da se dogodila ovakva nesreća bez WRC vozila, dakle neki BMW u srednjoj traci, neki Clio u desnoj, i BMW napravi isto što je i Ogier napravio, koliko ljudi bi bilo na strani vozača BMW-a? Mmmmm, nula?
|
Koji to auto ima mrtav kut od 20 metara?

Ako ti dvije duljine auta nisu dosta za prestrojit se u gradu onda nemoj ni sjedat za volan.
Isto tako kad vidis da se auto prestojava ti pratis promet i pustis ga.
FFS pa da je tako ja bi razbio auto barem pet sest puta svaki dan dok sam na cesti.
Drugo, kad vidis takav auto na cesti onda ukljucis mozak i malo vise pazis jer ocito je da iz takvog auta nemas pregled ko iz maminog SUV-a.
Kao sto rekoh, mogao bi tako razbit svoj ili sluzbeni auto par puta svaki dan. Kad god vidim neki McLaren/Lambo pa cak i neki 911GT3 drzim razmak i pazim jer znam da iz tih auta van ne vidis nista, plus kad on stisne kocnicu on se ukopa. Dakle ovo je po meni podjeljena krivica, da, tehnicki se radi o oduzimanju prednosti ali FFS bio je preko dvije duljine auta ispred BMW-a. Tko god vozio BMW ima reakciju mrtvog konja.