Citiraj:
Autor Alien_200581
Opa, dobro je ovo znati. Uglavnom klokam trenutno aktualni hw (jer mi nema smisla klokati stari s obzirom na moju "overkill" filozofiju"), ali ne znači da mi ne bude puhnulo jednog dana u glavu. U mom slučaju čini se zanimljivije za slučajeve da naletim na karticu kao ona ati 9550 kojoj bi pasalo da ju se malo downclocka, tako da definitivno dobar info  Ona dolazi na red za vikend pa budemo vidjeli dali ce biti voljna za suradnju sa malo manjim klokom meme
Edit: Si probao kaj radi "detect optimal freq" button ? Vraca na stok ili actually pokušava neki auto OC/UC ?
|
Sorry, nikako da odgovorim na tvoje pitanje
Ne, moja konfiguracija drivera i hardvera nema "detect optimal frq" opciju. Možda novija verzija drivera ili hardvera. Obzirom na to da je ipak riječ o TNT2, mogu biti sretan što sam uopće dobio i "CoolBits" da radi bez problema
Ali u biti sve se svodi na "trial & error". Dižeš radni takt i radiš stress testove sve dok se slika ne počne smrzavati ili dok ne dobiješ artefakte
TNT2 također ne nudi kontrolu nad hlađenjem (ventilatorom) ali to ionako nije ni bitno. Grafa sa slike je FX Series ako se ne varam, a to je puno novije od ovog sa čime se ja igram