View Single Post
Staro 21.04.2021., 21:59   #3880
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Evo bas ste me zaintrigirali pa sam isao malo pronjuskat na ebay pod sold i nažalost tako se krecu cijene za TI200. TI500 ne zelim uopce komentirati za koju lovu sam vidio da su se prodale, samo cu reci ne da ne vrijedi nego ni u snu nebi dao tu lovu...

Opcenito koliko sam ja primjetio u zadnjih par mjeseci kako škicam kartice, u HR znaju kartice ici i za nizu lovu od ebay-a ali to je uglavnom kad naletis na nekog tko ili ne zna kaj prodaje ili ga nije briga i oce prodat relativno brzo. Svejedno nadam se da budeš nekaj upecao po pristojnoj cijeni, možda se malo treba strpiti pa nekaj ispliva, ako kaj primjetim negdje budem ti bacio dojavu
Heh, i to je diskutabilno, jer sam ovu temu raspravljao sa dvojicom kolega ovdje u temi, i obojica su mi rekla isto - da je moguće nabaviti Ti200 za nisku cijenu, ako me ne smeta čekanje.

U stvari, jedan mi se ljubazno ponudio da mi je pronađe, pa sad samo čekam kolegu da me jednog dana iznenadi lijepim vijestima Nije mi bitno koliko dugo bude putovala u RH, ako znači nisku cijenu
  Reply With Quote