Citiraj:
Autor bertone
mislim da ćemo se za pola godine svi koji koliko toliko aktivno sudjelujemo u ovoj temi poznavati IRL s obzirom na kolanje i udomljavanje hardvera između nas 
|
Ne samo to, ja sam vec vecini koje sam upoznaop u RL predložio da kada završi ovaj kovid shitstorm slozimo neko "old hw" druženje/cugu/whatever, s obzirom na povratni feedback i to imajte u planu
Btw opet mi je dosadno i razmišljam o overkill kombinacijama, pa me zanimaju kakva su iskustva prisutnih vezano za pcie/agp bridge kartice under w98

Da da, znam da je tesko pretjerivanje i totalni waste resursa i "bezveze" i "nemoj to raditi nema smisla stavljati takve kartice u w98 stroj", ali ja volim takve bedastoce i zvuci mi kao zanimljiva ideja za isprobati, pa me zanima kakva su vaša iskusta (if any) s obzirom da to ulazi u zonu modanih drivera i slicnih zabavnih divota

Pola zabave sa starim hw mi je koliko mogu nafrljit određeni OS sa cim naprednijim hw pa da ipak radi sa over the roof performansama
Pa ako je donekle izvedivo da ostanem otvoren za AGP varijante 3850/4760 ako nabasam na njih za neku relativno OK cifru (a vec i imam onu AGP 6600gt).