Citiraj:
Autor prileee
Naravno da sam pogleda, a opsezni test sam ja prvi i linka u temi ima jedno 4 mjeseca ako se ne varam. Slazem se da je kompromis, ali je kompromis danas sveden na minimum i u nasem podneblju tvrdim da je allseason guma i vise nego dobra za 90% prometala na cestama. Naravno da nije za tvoj bmw od 20-30 iljada eura i bilo bi smijesno da se taj vozi na allseason gumama, ali dosta auta u hrvatskoj se vozi na puno losijim gumama cijele godine nego sta su top level allseason gume. Za konkretnan primjer michelin crossclimate+, odlicna guma sa vrhunskim performansama koja ide i na snijeg bez jebemti.
|
Uoravo tako. Za Nissan Almere, Opel Corse, Golfove, 30x i 20x-ice, Mazde 2,3, Corrole i Yarise... Da ne nabrajam...
Za kompakte na nasim prostorima (slabasni dizeli vecinom) i gradske aute su CC vrh isplativosti.
Ja ih cak ni na svom Golfu ne koristim iako sam ih veliki zagovornik, jer cesto provjeravam granice gripa, pa se trudim imat top zimske i top ljetne.
Ali sam CC imao i na staroj mazdi 3 i staroj mazdi 6 i top gume za normalnu voznju.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk