Citiraj:
Autor Alien_200581
Lijepo ih je vidjeti tako na hrpi
Vezano za monitor sve je moguce iako vjerojatnije da je nekaj drugi bilo u toj kutiji. Mislim da sam vidio 1 ili 2 CRT-a koji se vrte na Njuški pod "novo", iako koliko je tak nekaj novo ako je stajalo nekome u podrumu/tavanu 10g je diskutabilno, pogotovo ako se radi o nekim "budget" modelima sa jeftinim komponentama.
|
Ovaj Philips je poseban po tome što je crno-bijeli, to je i ono što mi je privuklo pozornost...
Istina da bi potpuno nov CRT sam po sebi već bio atrakcija, ali na ovom jasno i glasno piše da je "Monochrome", pa se pitam koja je priča iza Philipsa?
Citiraj:
Autor Alien_200581
Btw kad smo ko monitora, kaj se dešava sa Shamrockom, any updates ?
|
Ovo što je kolega napisao, dakle najvjerojatnije ništa od popravka. Lijepo sam ga zamolio da bude oprezan, jer zadnje što želim je da ga Shamrock ubije, i da to nosim na savjesti do kraja života. Može se naravno popraviti i postoje razna mjesta gdje bi se to dalo i moglo napraviti, ali treba motivirati (platiti) ljude da kopaju po tome i vide u čemu je problem.
A obzirom na to da je cijeli budžet otišao u same Adison kompove (pogotovo CD-ROM pogone i powder coat ali i nekoliko drugih komponenti) Shamrock je ostao u istom stanju u kakvom je i bio