View Single Post
Staro 15.04.2021., 12:39   #3727
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Overclock Pregled postova
Nemas nikakav 5.25 front panel s termalnim sondama ili bezicni mjerac temperature? Bez toga bus samo skuril neke, trust me
Cak i kad nabavis kakvu igracku za mjerenje temp, treba vidjeti kolko fula na ciljanom maximumu prije nego se oslonis na vrijednosti koje daje.

Vec te vidim za 6mj. kak modificiras Al i Cu hladnjake da pašu na slot1 procove i grafe te ere (posljedicno kupujes stupnu busilicu, dremel i tracnu pilu u lidlu pa balkon postaje mini workshop)
Ne, nikakav front panel sa termalnim sondama ... kako bi Alien rekao, kakve su to vradžbine?!

Iskreno, nije mi više stalo. Eto, znam da možda zvuči nezahvalno sa moje strane, ali zabavno je i veseli. Naravno da ne želim "core meltdown" situaciju, zbog čega sam i naručio bolje hlađenje sa više aluminija (za NB?) ... iako vent bude ostao istih dimenzija. Ali za sad barem, u ovom trenutku radi OK.

U stvari, napravio sam bench test u 3DMark 99 & 2000, bez ikakvih grešaka ili artefakata na ekranu. Možda bih trebao otvoriti case i provjeriti ventilator, da se nije rastopio... Ne bi bilo prvi put, iako nisam osjetio nikakve čudne mirise
  Reply With Quote