View Single Post
Staro 14.04.2021., 21:26   #2319
Blue Spirit
Premium
Moj komp

Blue Spirit's Avatar

Datum registracije: Apr 2004

Citiraj:
Autor Blue Spirit Pregled postova
Nisi jer ga tek kratko koristiš.

Prijatelja jebe skrol, nemože normalno lutat tj kad skrola u APEX -u skrol poblentavi, on skrola dolje , a skrol ide dolje gore i tilta se ...

Problem se može popraviti tako da se stavi papirić u taj senzor ili da ga se zalemi / zamjeni za novi senzor.

EDIT2: Prijatelj mi se javio da je popravio skrol sa papirićem.

gugaj G403 / G603 / G703 scroll problem

https://sprungmass.com/logitech-g403-scroll-wheel-issue

Glavni krivac za sve probleme sa skrolom ...

Može biti da sam dobio defektni G603, ali kako god bio mi je pretežak ...

Preko 15 godina imam bežicnu Logitech periferiju i tu NIKADA ne štedim i nikad do sada nisam imao problema sa signalom na njoj kao na G603.

MX Revolution mi je krepao i dan danas još imam MX Performance kojeg sam prosljedio sestri.

Subjektivno oba su mi bila lakša nego G603

Citiraj:
Nije sve u bateriji i obliku / kalupu miša , ... i težina je također faktor koji treba uzeti u obzir.

Prvo sam se vodio oblikom i baterijom kod bežicnih miševa pa kupio:

G603 sa svojih 112g kolko je težak sa jednom AA baterijom bio mi je pretežk i nekako mi je težina bila loše raspoređena pa ce cinio težim nego što je ... ne bih to bolje znao objasniti.

Prijatelj je tada vec imao G703 kojeg mi je posudio na 2 dana i imao sam direktnu usporedbu u ruci G603 vs G703.

Tako da sam G603 vratio i kupio:

G703 ima 95g tj 17 grama lakši (od G603), koji mi drži od 7 do 12 dana ovisno o korištenju.

Ako je vjerovat spesifikacijama 17grama bila mi je PreOgromna razlika u težini i osjecaju pri micanju oba miša koji ponovljam imaju isti dizajn / kalup samo je u težini razlika.

Da ne govorim o problemima sa signalom kod G603 ... teleportiranje i ne ocitavanje pomaka kursora (odma da napomenem da je reciver - USB donge bio dosta blizu miša i nije bilo prepreka signala) .
-->
Srednji gumb / middle click na skrolu nema problema.

To što pricaš je skrol senzor...

Citiraj:
Na G403 / G603 / G703 plastika od ležaja skrola se izliže / razloha pa moras rastavljit miš i stavit komadic papira da popuni prazninu da se skrol ne vrti u prazno.

http://forum.pcekspert.com/showpost....6&postcount=41

Citiraj:
Nisi jer ga tek kratko koristiš.

Prijatelja jebe skrol, nemože normalno lutat tj kad skrola u APEX -u skrol poblentavi, on skrola dolje , a skrol ide dolje gore i tilta se ...

Problem se može popraviti tako da se stavi papirić u taj senzor ili da ga se zalemi / zamjeni za novi senzor.

EDIT2: Prijatelj mi se javio da je popravio skrol sa papirićem.

gugaj G403 / G603 / G703 scroll problem

https://sprungmass.com/logitech-g403-scroll-wheel-issue

Glavni krivac za sve probleme sa skrolom ...

Može biti da sam dobio defektni G603, ali kako god bio mi je pretežak ...

Preko 15 godina imam bežicnu Logitech periferiju i tu NIKADA ne štedim i nikad do sada nisam imao problema sa signalom na njoj kao na G603.

MX Revolution mi je krepao i dan danas još imam MX Performance kojeg sam prosljedio sestri.

Subjektivno oba su mi bila lakša nego G603

Citiraj:
Nije sve u bateriji i obliku / kalupu miša , ... i težina je također faktor koji treba uzeti u obzir.

Prvo sam se vodio oblikom i baterijom kod bežicnih miševa pa kupio:

G603 sa svojih 112g kolko je težak sa jednom AA baterijom bio mi je pretežk i nekako mi je težina bila loše raspoređena pa ce cinio težim nego što je ... ne bih to bolje znao objasniti.

Prijatelj je tada vec imao G703 kojeg mi je posudio na 2 dana i imao sam direktnu usporedbu u ruci G603 vs G703.

Tako da sam G603 vratio i kupio:

G703 ima 95g tj 17 grama lakši (od G603), koji mi drži od 7 do 12 dana ovisno o korištenju.

Ako je vjerovat spesifikacijama 17grama bila mi je PreOgromna razlika u težini i osjecaju pri micanju oba miša koji ponovljam imaju isti dizajn / kalup samo je u težini razlika.

Da ne govorim o problemima sa signalom kod G603 ... teleportiranje i ne ocitavanje pomaka kursora (odma da napomenem da je reciver - USB donge bio dosta blizu miša i nije bilo prepreka signala) .

/connect 185.107.96.125:28990

server rcon: oldschool

COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv

Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 14.04.2021. u 22:09.
Blue Spirit je offline   Reply With Quote