Dobro tako je nekako i kod mene. Manje više svi critical errori su povezani s tim da se računalo na silu ugasilo. Bilo je par komada koji su bili povezani sa Skypeom, ali sam Skype deinstalirao, taj se više ne pojavljuje. Jedini errori koji su manje više tu je onaj 10010. Taj je najkonzistentniji da se tako izrazim. I 319, ali toga koliko vidim nakon 12.03. 2021. (Dan kad sam upgradeao Windowse na 20H2 i morao ponovno instalirat nVidiu) ne pojavljuje. I naravno onda ovi Kernel 41, za sistem shutdown. Prvi put danas da se pojavio taj nVidia Container.
Skinuo sam drivere, isključio Hardware Acceleration u Chomeu pa ću vidjeti. Baš kad si bio spomenuo nVidia forum, otišao sam i ja i vidio da dosta ljudi ima ili isti ili sličan problem kao ja. Tako da sad ne znam. Nadam se da će sve bit ok....ali me opet "zabrinjava" činjenica da izgleda je nešto "borked" s Windowsima. Osim OCCTa niti jedan program mi ne prepoznaje RAM proizvođača. Čak niti command prompt onda komanda. Dobijem informaciju o brzini, i ona odgovara onoj u BIOSu, ali to je to. A mislim da je prije znalo pisat i u Task Manageru koji je tip RAMa i sve....sad samo piše da je 16GB. Koliko sam skužio iz opaski na screenshotove koje sam postao, ljudi su rekli da je RAM ok. Al opet mi nekako nešto neda mira da se tako izrazim i stalno sumnjam da je tu nešto posrijedi. Ako nije RAM, onda je matična možda? Ako nije ni jedno ni drugo, onda možda stvarno JE nVidia problem (to se najiskrenije nadam)...al bar da znam sa nekom sigurnošću što je.
Hvala ti na linku. Zasada ću ostaviti ovako kako je, pa ako bude potrebe (znajući moju sreću, hoće) onda ću instalirati starije drivere pa vidjet.