View Single Post
Staro 12.04.2021., 12:28   #181
gogoklepci
Premium

Datum registracije: Sep 2019
Citiraj:
Autor Splitska Posla Pregled postova
Molim jedan Croatian Peasant PCE edition. I još jedan za ponijeti.

Nije problem u cijeni koštanja već u cijeni samoj spram konkurencije. Uvijek treba gledati kupovnu moć mase kad je u pitanju bilo koji proizvod, posebice to vrijedi u Meriki gdje je dolar u suštini sveta relikvija.

Kanal "Tech Deals" je u vremenu najveće rajzen hajpe sastavio tri konfiguracije i uz promo kod ih ponudio u linkovima ispod videa. Sva tri builda su bila Intelova. U širokoj Intelovoj ponudi, a na temelju 30 godina iskustva odabrao je i upario ostali hardver i složio konkurentan proizvod za sve tri klase kupaca: za entry, gejmere i all around PC. R5 3600 nigdje na vidiku. Pomislio sam da s likom nije sve u redu, čak da je plaćeni recenzist, no kad sam pogledao benchmarke, malo sam se zapitao... Long story short, shvatio sam da sam i ja popušio AMD priču i bajku o prijateljima iz crvenog tabora a da nisam bio ni svjestan. Zen 2 je po single coreu "došao" tamo gdje su plavi bili prije 5 godina. Tj. nude ono što su ovi nudili par godina prije njih. I danas je 9900K opcija u Meriki al u njih je hardver ipak jeftiniji. Ovo je balkan i mi cjenimo šta imamo.
Kad se pojavio r5 3600 i bio 199 dolara kuna tadašnja konkurencija je bio i5 9400 182 dolara tek kad se pojavio 10400f i kad je intel pojeftinijo a amd poskupio tvoja priča pije vodu....
gogoklepci je offline   Reply With Quote