Citiraj:
Autor De5tr0yer
Vozio sam paralelno PS4 i PS4S, imao ih na dva svoja auta, trenutno je samo jedan od ta dva auta kod mene i ganjam PS4S sad njihovu zadnju sezonu, profila neće biti nakon ove. PS4 su išle na 18" 245 i 275, PS4S su na 19" 225/255. Oba auta preko 300 konjića. Razlike su u takvim razmjerima da objašnjenja komotno mogu staviti u ladicu skupa s objašnjenjima da je to zbog različitih dimenzija guma i različitih težina auta (ca 300kg razlike). Dakle, razlika je bila marginalna u toj situaciji: nakon što sam prošao 100km s jednim autom, direktno ušao u drugi i odradio opet 100km.
Obje gume su jako sportske i na obje je feedback direktan. Držim da se na cesti bez back-to-back usporedbe sa istim dimenzijama gume razlika ne može osjetiti jer je jedina razlika koju sam osjetio bila na granici gubljenja gripa, gdje PS4 postane minimalno mekša na volanu, ali i dalje grize ko blesava.
Sumnjam da su u tvojoj situaciji gume različitih godišta - ako se proba PS4 iz prve godine proizvodnje (2016) sa PS4S također prve godine proizvodnje (2017), naravno da će biti razlike - svakom novom sezonom su gume blago promijenjene.
Moja gornja usporedba je s gumama u oba slučaja iz 2019.
|
E sad mi je žao što nisam uzeo PS4, kad čujem ovo iz prve ruke.
Jer su sigurno i komfornije od Potenze. Dapače hvale ih kao najkomfornije sportske gume.
ali nema veze, zadovoljan sam i sa svojim Bridgestonekama, ali probat ću jednom i PS4 sigurno.