Citiraj:
Autor ALiEN17
ovo mi je dovoljno info. naravno da ću potražiti negdje da mi ispostave takvu fakturu za ključ od cca. nekoliko dolara. kod nas je najjefiniji forscope i ključ je 500kn kod njih... skupo naplaćuju tu "mogućnost/blagodat" izdavanja r1 validnih računa koji su kao važeći dokument u slučaju nadzora
P.S. koji ključ moram kupiti ako postoji mogućnost da ću reinstaliravati windowse, tako da ključ mogu koristiti više puta? OEM/Retail?
|
Iako vidim da si eeditirao post ima izreka da prava dama nikada ne kaže Da nego Ne ili Možda gdje Ne znači Možda dok Možda znači Da.
U postu koji si dobio prije piše "Možda..." međutim, za razliku od dama to kod naših poreznika znači Neee! i ako ti je poznat rad tih inspekcija znati ćeš da kod njih pojam Možda niti ne postoji.
Nego jedan prijateljski savjet kako da zaista prođeš bez plaćanja, pa makar i tri bureka je beskraj Linux distri i freeware programi.
Ja osobno imam Libre office koji radi sve što i MS Office pa čak i čita dokumente ovog drugog samo kod instalacije moraš kliknuti kvačicu, imam legalne Win 10Pro koje uopće nisam kupio pošto je računalo brand i možeš mirne duše iz kontenjera za smeće instalirati Windowse računalo će ih prigrlit kao svoje i registrirati jer u Bios_u ima tako tvornički definirano
i da ne pričamo o beskraj programa koje dok ih intaliraš piš Donate što = tri bureka (uvijek uplatim few of cofee za Donate) samo što se tiče CAD programa tu je gadno i rješenje bi vjerovatno bilo da kupiš Mac strojeve pošto je to svijet za koji se moraš privikavati ako dolaziš iz svijeta Win i kod nas ga prvenstveno koriste tiskare za grafičku pripremu tiska i jet set da pokaže kako su različiti od običnih smrtnika dok ga soft poreznika barem do nedavno nije uopće registrirao dok sami oni koji su ga koristili pojma nemaju ni o običnim Win, a kamoli nečem egzotičnom kao što je Linux ili OS10 dok o Unixu čak ni ja ne želim razmišljati jer čovjek nije siguran je li otkucao Delete beznačajnog dokumenta ili nepovratno zbrisati sve s diska iako Backupa OS i programa imam na sve strane.
I takooo. Idemo putem manjeg otpora, dižemo nogu ko žaba kad vidi da potkivaju konja i ja bih to složio drukčije da nije teške bolesti pa sam pustio vodu da me nosi pošto nemam snage volje plivati čak ni nizvodno.
Po staroj narodnoj izreci "Svak za se travu pase" uposli mozak, nekoga da nađe rješenje, kupi državi tri bureka da je potplatiš ili...
Pozdravljam svog bivšeg najboljeg prijatelja ma gdje bio!