View Single Post
Staro 09.04.2021., 22:12   #3633
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Evo Trekkie, da ti bude lakše malo...

Kupio danas novi printer, jer sam konacno pop... sa starim koji je žena dovukla sa posla radi korone da moze doma radit na tom cudu (citaj da ga ja mogu otvarat i zatvarat svake 3 stranice kad se zaplete papir unutra) Kao ajde uzmi wi-fi da se ne j... sa 4m usb kabla koji vrluda po lajsnama i preko pola stana. Uglavnom, osjecao sam se kao pracovjek kad sam gledao ta wi-fi cudesa, jbt kakve su to vradžbine da printer radi bez kabla... I jos sve radi bez problema, obadva laptopa ga prepoznala od prve (moji kompovi nemaju te đavolje naprave zvane wifi kartice). Znate ono, a di je rucno prckanje sa ip adresama i borba sa win sharingom i sve to... Tu nes nemre bit dobro da ga j.... Jos kao printa direkt sa moba, to nisam htio ni pokušavati jer bi vjerovatno rezultiralo manifestacijom nekakvih demona ili otvaranjem tko zna kakvog portala ko zna kud

Drito ova scena ispod je bila haha.

Edit: Zaboravio sam napomenut da je i za ovo sve Trekkie kriv jer sam krenuo printati 40 strana manual za IWill BD100 što je trajalo jedno 45 minuta

Zadnje izmijenjeno od: Alien_200581. 09.04.2021. u 22:36.
Alien_200581 je offline   Reply With Quote